Sociaal  Cultureel  Centrum  Nederhorst den Berg
Bergse Cultuur

Hannelore Houdijk

 

Acryl schildercursus Atelier Hannelore HoudijkIn een reeks van tien avondvullende lessen op de woensdagavond, ontdek je dat schilderen meer is dan techniek alleen. Je krijgt antwoord op vragen zoals; hoe bedenk ik wat ik ga schilderen, hoe kan ik zekerder worden van mijn eigen kunnen, wat is mijn kwaliteit en ‘eigen stijl’? 

 

De opdrachten zijn deels gebaseerd op het populaire realisme en deels op het ontwikkelen van je eigen ideeën. De cursus is daardoor ontspannend en intensief tegelijk.

Hannelore Houdijk is erop gericht de cursisten meer zelfvertrouwen te geven. Niet iedere lijn of streek hoeft in een keer goed te zijn. Sterker nog, in de schetsfase zijn 'verkeerde' lijnen juist nodig. Bij een schilderij begin je niet direct met het eindresultaat, je bouwt het werk op van grof naar fijn. 

Docent Hannelore Houdijk is afgestudeerd aan de kunstacademie en heeft aanvullend een Masters in de kunst gehaald. Ze is professioneel kunstschilder en portret specialist. Houdijk geeft al meer dan tien jaar schilderles.

Iedereen kan op zijn eigen niveau instappen. Heb je nog nooit geschilderd? Des te meer kan je hier leren. Ben je zelf al jaren bezig maar loop je steeds vast? Of heb je steeds te weinig tijd of rust om echt te gaan schilderen? Doe dan ook mee met deze leuke acryl schildercursus en schrijf je in!

Schrijf je hier in.

Voor data, informatie en inschrijving; info@hannelorehoudijk.nl en de website

0628945022.

Kijk ook op 
facebook of bezoek de website.