Sociaal  Cultureel  Centrum  Nederhorst den Berg
Bergse Cultuur

Lily Ruizendaal


Tekenen en schilderen volgens bijzondere methode door Lily Ruizendaal.
 
U kunt het zich misschien niet voorstellen maar iedereen is in staat om een prachtig schilderij te maken. In Amerika is wetenschappelijk bewezen dat ons vermogen om te tekenen en te schilderen in de rechter hersenhelft ligt. Omdat wij niet weten hoe die rechter hersenhelft te activeren, en de linker hersenhelft dominant is, roept men al gauw dat men niet kan tekenen!

Echter volgens de speciale methode kan iedereen tekenen en schilderen als wij de rechter hersenhelft maar activeren d.m.v. kleine oefeningen, zodat wij het vermogen om te kunnen tekenen of schilderen aanspreken. U gaat leren kijken als een echte kunstenaar, scherper zien, beter kleuren bepalen en gaat creatiever met het onderwerp van uw keus om. Tijdens de cursus zal u duidelijk en uitgebreid uitgelegd worden hoe de methode werkt.Wat kunt u verder verwachten van de cursus:


De cursus bestaat elke keer uit blokken van 10 lessen. U werkt in een groep van ca. 12 personen. Iedere cursist werkt op zijn/haar eigen niveau en krijgt tijdens de cursus persoonlijke begeleiding. 


Kosten:


De kosten van de cursus zijn € 155,- voor een blok van 10 lessen. (30 lessen op jaarbasis)

Indien u interesse heeft in het volgen van de cursus verzoek ik u vriendelijk om u zo spoedig mogelijk op te geven. Verzekering van plaatsing op de cursus geschiedt volgens datum binnenkomst van inschrijving. Aangezien er al een aantal plaatsen zijn gereserveerd is het resterende aantal beperkt.

Voor aanvullende vragen en/of informatie kunt u altijd contact met mij opnemen. 

06-29110401 / lily.art@ziggo.nl / www.lily-art.com

Ik hoop u op de cursus te mogen begroeten, Lily Ruizendaal