Cursusaanbod


Ierse dans met Irina

Vanaf 14 oktober, elke zaterdagochtend van 11:00 tot 13:00 uur. Zij leert u de mooie passen, en u zult merken dat het heel goed is voor uw conditie! U bent van harte welkom, ook al wilt u alleen komen kijken. De lessen zijn gratis, evenals het plezier en haar energie.
Irina Medvediva heeft met deze danskunst recent een prijs gewonnen op een concours in Venlo.


Vrouwenzanggroep ZEP

Sinds februari 2022 bestaat Zanggroep ZEP. Je zou het ook een koor kunnen noemen, maar we hebben geen dirigent, en daarom noemen wij het een Zanggroep. En ZEP staat voor: Zang En Plezier. Omdat naast Zang ook Plezier hoog in het vaandel staat.
Zanggroep ZEP bestaat uit ca. vijftien vrouwen. Wij zingen driestemmige lichte muziek, a capella, dus zonder begeleiding door muziekinstrumenten.
Onder ‘lichte muziek’ wordt verstaan: arrangementen van popnummers, cabaret-achtige liedjes, canons, volksmuziek, wereldmuziek. Een dirigent wordt niet gemist, omdat alles wordt voorbereid en begeleid door drie ervaren zangeressen. De bladmuziek en ook ingezongen bestanden worden aan de deelnemers beschikbaar gesteld via Dropbox.
De repetities zijn op woensdagavond, één keer in de twee weken. We zingen in de Gele Kamer van het SCC. We beginnen altijd met koffie, thee en koekjes, en sluiten af met een wijntje of sapje en een nootje. In het korte bestaan van Zanggroep ZEP is al gebleken dat plezier en gezelligheid belangrijke ingrediënten zijn van aangenaam samen zingen.
Zanggroep ZEP heet nog graag nieuwe zangeressen welkom! Kun je zingen, en ben je een vrouw tussen de 20 en 100? Zanggroep ZEP zou nog willen groeien, tot een maximum van 18 zangeressen. Belangstelling? Voel je vrij om een keer gratis en vrijblijvend te komen meezingen! Neem via Facebook/Messenger contact op met Anja Lam, Claudia Appel-Dom of Ans Moria. 


SeniorWeb: ook in het SCC!

SeniorWeb: voor al uw digitale problemen.

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur zijn Floor Roest en Richard van Kempen aanwezig, om uw probleem met uw mobiel, tablet etc. te helpen oplossen. Kosten € 5.00.