CursusaanbodZEPS

Vrouwenzanggroep ZEP

Sinds februari 2022 bestaat Zanggroep ZEP. Je zou het ook een koor kunnen noemen, maar we hebben geen dirigent, en daarom noemen wij het een Zanggroep. En ZEP staat voor: Zang En Plezier. Omdat naast Zang ook Plezier hoog in het vaandel staat.
Zanggroep ZEP bestaat uit ca. vijftien vrouwen. Wij zingen driestemmige lichte muziek, a capella, dus zonder begeleiding door muziekinstrumenten.
Onder ‘lichte muziek’ wordt verstaan: arrangementen van popnummers, cabaret-achtige liedjes, canons, volksmuziek, wereldmuziek. Een dirigent wordt niet gemist, omdat alles wordt voorbereid en begeleid door drie ervaren zangeressen. De bladmuziek en ook ingezongen bestanden worden aan de deelnemers beschikbaar gesteld via Dropbox.
De repetities zijn op woensdagavond, één keer in de twee weken. We zingen in de Gele Kamer van het SCC. We beginnen altijd met koffie, thee en koekjes, en sluiten af met een wijntje of sapje en een nootje. In het korte bestaan van Zanggroep ZEP is al gebleken dat plezier en gezelligheid belangrijke ingrediënten zijn van aangenaam samen zingen.
Zanggroep ZEP heet nog graag nieuwe zangeressen welkom! Kun je zingen, en ben je een vrouw tussen de 20 en 100? Zanggroep ZEP zou nog willen groeien, tot een maximum van 18 zangeressen. Belangstelling? Voel je vrij om een keer gratis en vrijblijvend te komen meezingen! Neem via Facebook/Messenger contact op met Anja Lam, Claudia Appel-Dom of Ans Moria. 


SeniorWeb: ook in het SCC!

SeniorWeb: voor al uw digitale problemen.

Iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur zijn Floor Roest en Richard van Kempen aanwezig, om uw probleem met uw mobiel, tablet etc. te helpen oplossen. Kosten € 5.00.


Stoelyoga in het SCC
Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga en geschikt voor iedereen. Een les bestaat uit ontspanning- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, lichaamshoudingen, concentratietechnieken en meditatie. de oefeningen zijn niet te zwaar en worden op en rond de stoel uitgevoerd. Je leert je spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren.

De lessen worden gegeven door Loraine van den Broek op vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur. Kosten € 10,- per les, inclusief koffie of thee. Aanmelden: telefonisch 06 42 58 11 20, of loop gewoon binnen op vrijdagochtend.