LET OP: in juli en augustus is de "Gele Kamer" in gebruik door Thuizbij Kinderopvang. Een aantal vaste spreekuren en afspraken wordt daarmee anders.

Spreekuur veiligheid met wijkagent en brandweer

Een keer per maand is er een spreekuur, dat wisselt tussen de verschillende delen van Wijdemeren. Houd het Weekblad Wijdemeren in de gaten, en het wordt ook aangekondigd op hun website en sociale media.


Energiecoöperatie Wijdemeren

Elke dinsdagavond inloopspreekuur aan de Energietafel, van 18:30 tot 20:00 uur. Voor alle vragen die u heeft over het verduurzamen van uw woning door bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of de vervanging van uw cv-ketel door een (hybride) warmtepomp.

Na het Energieloket is er elke dinsdag ook van 20.00 – 21.30 het Energie Café, met elke week een interessant onderwerp en veel gezelligheid met een (gratis) drankje en zoutjes. 

In juli en augustus zijn de spreekuren anders, kijk eerst op de website van de Energiecoöperatie.

SeniorWeb: ook in het SCC!

SeniorWeb: voor al uw digitale problemen.
Iedere eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 16.00 uur zijn Floor Roest en Richard van Kempen aanwezig, om uw probleem met uw mobiel, tablet etc. te helpen oplossen. Kosten € 5.00.

Inloopspreekuur stichting MEE                
MEE denkt mee bij alle vragen en zorgen in het dagelijks leven. Of het nu gaat over opvoeden, leren, werken, wonen, zorg, sociale contacten, geldzaken of regelgeving.
Wij geven gratis onafhankelijke informatie, advies en ondersteuning. Samen kijken we wat wél kan en mogelijk is. We helpen je graag op een manier die bij jou past. Zodat je zelf goede keuzes kan maken. We zijn er voor iedereen; kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Voor mensen met een licht verstandelijke of lichamelijke beperking, chronische ziekte, psychische problemen, autisme of NAH. Ook naasten en mantelzorgers kunnen bij ons terecht.
Elke eerste dinsdag van de maand | 14.00 – 16.00 uur | Sociaal Cultureel Centrum, Blijklaan 1 in Nederhorst den Berg