Over ons 

Op 16-09-2012 konden we de deuren op feestelijke wijze openen en werd de naam “Sociaal Cultureel Centrum”.

Een centrum waar vele mensen jong, oud en van alle nationaliteiten zich thuis mogen voelen.

Naast diverse workshops, lezingen en cursussen wordt het gebouw ook in gebruik genomen door vaste huurders zoals de Bibliotheek, de Historische Kring en sinds januari 2017 ook door Kinderopvang Thuizbij. En elke twee weken repeteert Vrouwenzanggroep ZEP: Zang En Plezier in ons mooie gebouw.

Ook Saltro heeft inmiddels in het SCC een vaste plek ingenomen, zodat u voor bloedafname elke ochtend terecht kunt. 

Wij vinden het belangrijk om ook ruimte te bieden aan mensen die de Nederlandse taal nog niet of niet voldoende machtig zijn. Vrijwilligers bieden daarbij persoonlijke begeleiding.  

 _____________________________________________________________________________________________________________________________________

Bestuur Sociaal Cultureel Centrum 

Anno 2022 bestaat het bestuur uit de leden: Cees Boekschoten, Astrid Lorjé, Lucelle Aron en Gretha Jager.  

 ______________________________________________________________________________________________

Dagelijks prikken bij Sociaal Cultureel Centrum 


U kunt elke dag vanaf 09.30 uur uw bloed laten prikken in het Sociaal Cultureel Centrum aan de Blijklaan 1. Voorzitter Gretha Jager tekende de overeenkomst met relatiemanager Robbert Vrugteveen van Saltro.

Gretha Jager is blij met de komst van Saltro. “Tot nu toe zijn er dagelijks patiënten langs gekomen, het loopt aardig door. Je hoopt dat de mensen dan ook zien dat er meer te doen is in ons centrum. Je staat er verbaasd over dat er nog mensen zijn in het dorp die niet van ons bestaan weten. Nu zien ze tot hun verrassing dat we ook een prachtig Bieb Punt hebben, enzovoort.” 

Zie ook: www.saltro.nl